DIY: bossa per roba amb cremallera

Per a una bossa d'uns 30X40cm necessitem: dos rectangles de roba de 30x40cm (marge de costura no inclós) i una cremallera de 30-35cm.

Para una bolsa de 30x40cm necesitamos dos rectángulos de tela de 30x40cm (margen de costura no incluido) y una cremallera de 30-35cm.

Comencem cosint la cremallera. Agafem una de les teles.Posem la cremallera tocant-se les cares bones de la tela i la cremallera.
Deixeu que la cremallera sobresurti una mica pel final, i si sobra pel principi tampoc passa res.

Empezaremos cosiendo la cremallera. Cogemos una de las telas.Colocamos la cremallera de mnaera que las caras buenas de ésta y de la tela se toquen.
Dejamos que la cremallera sobresalga un poco por el final, y si sobresale por el principio no pasa nada.


Cosim la cremallera, millor utilitzar el peu adient, així la costura queda ben tancada. Deixem una mica de marge sense cosir al final de la cremallera per fer la costura lateral.

Cosemos la cremallera, mejor utilizad el pie adecuado, así la costura quedará bien junta a la cremallera. Dejamos un poco de margen sin coser al final de la cremallera para hacer la costura lateral.


Repetim el procés amb l'altre peça de roba.

Repetimos el proceso con la otra pieza de tela.





Cosim un dels laterals. Les cares bones de les dues teles es toquen, i el final de la cremallera queda a la vista. Intentem cosir tant arran de la costura superior com poguem. Si la tela és plastificada podeu fer servir una puntada recta, però si és teixit cal fer servir una puntada que no permeti que la roba es desfili.

Cosemos uno de los laterales. Las caras buenas de las telas se tocan, y el final de la cremallera queda a la vista. Intentamos coser lo más cerca de la costura superior como podamos. 
Si la tela es plastificada podemos utilizar una puntada recta, pero si es tejido necesitamos una puntada que no permita que la tela se deshilache.


Per fer l'altre lateral, obrim una mica la cremallera i tallem el que sobri, podem cosir el lateral de la bossa i el principi de la cremallera quedarà "cargolat" cap a dins.

Para hacer el otro lateral; abrimos un poco la cremallera y cortamos lo que sobra, podemos coser el lateral de la bolsa y el principio de la cremallera quedará metido hacia dentro.



Obrim força la cremallera i cosim la part inferior.

Abrimos bastante la cremallera y cosemos la parte inferior de la bolsa.

I bossa acabada!!




Y bolsa terminada!!

Dubtes?? pregunteu sense por :-)
Dudas?? preguntad! :-)



Comentaris

  1. Ha quedat claríssima clar! i la bossa t'ha quedat genial i es veu molt pràctica
    Ptns

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada